Over ons

Over ons

In een moderne bedrijfsvoering vormt ICT steeds meer de ruggengraat van je bedrijf. Processen zijn vergaand geautomatiseerd en sterk afhankelijk geworden van ICT. Communicatie wordt steeds belangrijker, intern en extern. En er zijn talloze producten, pakketten en oplossingen op de markt die je daarbij kunnen helpen. De vraag is alleen: welke? Veel ondernemers hebben de kennis, de tijd en simpelweg de zin niet om zich te verdiepen in alle oplossingen op gebied van internet, telefonie of netwerken. Daar wil Spine bij helpen, met onafhankelijk advies en het regelen van alles wat ondernemers nodig hebben in hardware, software en cloudoplossingen. Zodat ze het los kunnen laten en hun tijd beter besteden: met ondernemen.

Werkwijze

Spine werkt volkomen onafhankelijk van aanbieders in de markt. Ons advies draait dan ook altijd en alleen om de beste oplossing, uitgaande van de situatie van de klant. Wij starten met een analyse: wat is er al beschikbaar aan middelen, mogelijkheden, hardware en software. Niet iedere locatie biedt dezelfde mogelijkheden, zelfs niet met de beste technologie. We onderzoeken wat maximaal haalbaar is, en vergelijken dat met wat je echt nodig hebt. Ook daar zijn we grondig in: er valt in bijna ieder bedrijf meer te verbeteren dan jezelf denkt. Uiteraard houden we hierbij rekening met je toekomstplannen, zodat je niet over een jaar weer voor een investering staat.

Klantrelatie

Full service is bij ons full service, zonder verrassingen. Als je ons akkoord geeft op de oplossing die we voorstellen, gaan we voor je op zoek naar de beste aanbieder, tegen de beste voorwaarden. We plaatsen hardware, installeren software en houden op de achtergrond het functioneren van je ICT in de gaten. Daarbij zijn we volkomen transparant over de kosten. Omdat niet iedereen dat is, lijken wij wel eens duurder. In de praktijk zijn we dat niet. Wij rekenen later geen extra servicekosten, dat is bij ons in principe inbegrepen. Wij zetten namelijk altijd in op de lange termijn, ook in onze relaties. Alleen op basis van dat vertrouwen kunnen wij je rug dekken als ondernemer.

Bel of mail voor een afspraak!

Je wilt als ondernemer je klant kennen. Geen veiligheidsrisico’s lopen. Je wilt grip houden op geldstromen, cijfers kunnen lezen en op tijd inspelen op trends. Ongemerkt wordt ICT daardoor steeds meer de ruggengraat van je onderneming. Maar het wordt nooit het hart van je bedrijf. Daarom kost het jou als ondernemer gewoon veel te veel tijd en energie om je te verdiepen in internet, telefonie of netwerken. Je wilt gewoon dat je hardware, software en cloudoplossingen goed werken. Dat alles loopt, actueel is en meegroeit met je bedrijf. Zodat je het los kunt laten en gewoon lekker bezig zijn met ondernemen. Bel 0113-272222 of mail naar info@spine-ict.nl.