AnyDesk: Remote Support

Zit je al een tijd naar je scherm te staren zonder dat er gebeurt wat er zou moeten gebeuren? Wil je iets installeren en loopt je systeem vast? We kijken graag met je mee! We vragen je daarvoor de app AnyDesk te installeren. Via een beveiligde verbinding met eenmalige code kunnen wij daarmee op afstand de besturing van je systeem overnemen en live zien wat er misgaat. In de praktijk gaat dit vaak een stuk sneller dan dat je onze instructies moet volgen, en aan ons moet beschrijven wat er gebeurt. Na de sessie wordt de verbinding verbroken en hebben wij geen toegang meer tot je systeem en bestanden.

Download AnyDesk voor Windows hier.

Download AnyDesk voor macOS hier.